» ЗА НАС  Производство на аеропласт

  Фолиото с балончета въздух представлява предпазен опаковъчен материал от два до осем слоя различен по вид структура полиетилен с междинен слой на балончета. Този материал е изключително подходящ за опаковане на вещи, които има опасност да бъдат счупени, одраскани при преместване, транспортиране или складиране. Релефната структура на  фолиото и клетките с въздух осигуряват безопасност при транспортиране и предпазват от наранявания, натъртвания, драскотини и чупене на опаковъният продукт. 

Нашите пликове изработени от аеропласт са подходящи при транспортиране на лесно чупливи и драскащи се продукти. Те са много по- надеждни от "старите" хартиени пликове. С тях можете да сеопакова: електроника, керамика, стъкло, метал, пластмасови изделия, кожа, автомобилни компоненти и други.  Изрaбoтвaме пликове по размер зададен от клиента  като по този начин производителя оптимизира производството си като пести средства и време за опаковане на своя продукт без излишен брак от опаковачния материал.

 Фолито на балончета е перфектна защитна опаковка осигуряваща добра защита на опакования продукт срещу механични наранявания и удари.Огромното предимство пред другите опаковки е че е по- лек, по- еластичен материал,удобен за работа и абсолютно безвреден. Осигурява много по - добра защита в сравнение с хартиените опаковки, като абсорбира ударите до 80 процента по - добре.

Опаковането и доставката на деликатни предмети могат да бъдат трудни, ако не и направо невъзможни. 
Нашата гама от опции за опаковане с защитно фолио тип "аеропласт" гарантира, че ние имаме по нещо за всеки.